Original title: Genetický polymorfismus vybraných kódujících lokusů ve vztahu k technologickým vlastnostem masa
Translated title: Genetic polymorphism of selected loci in relationship to technological traits of meat
Authors: VERNEROVÁ, Kateřina
Document type: Master’s theses
Year: 2012
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: beef tenderness; calpain; CAPNI; PCR/RFLPs; polymorphism; ČESTR; calpain; CAPNI; křehkost masa; PCR/RFLPs; polymorfismus; ČESTR
Citation: VERNEROVÁ, Kateřina. Genetický polymorfismus vybraných kódujících lokusů ve vztahu k technologickým vlastnostem masa. České Budějovice, 2012. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/23652

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-137050


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2013-01-23, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share