Original title: Kvalita masa finálních hybridů prasat
Translated title: Meat quality of final pig hybrids
Authors: VONDRUŠKOVÁ, Jana
Document type: Master’s theses
Year: 2012
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: final hybrid; meat quality; pork meat; finální hybrid; kvalita masa; vepřové maso
Citation: VONDRUŠKOVÁ, Jana. Kvalita masa finálních hybridů prasat. České Budějovice, 2012. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/23563

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-137007


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2013-01-23, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share