Original title: Posouzení kvality vybraných pekařských výrobků určených pro zvláštní výživu
Translated title: Assessment of quality selected bakery products for specific nutrition
Authors: ŠKOPEK, Pavel
Document type: Master’s theses
Year: 2012
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: "vánočka"; alternative sweetener; pastry for diabetics; sensory analysis; alternativní sladidlo; pečivo pro diabetiky; senzorická analýza; vánočka
Citation: ŠKOPEK, Pavel. Posouzení kvality vybraných pekařských výrobků určených pro zvláštní výživu. České Budějovice, 2012. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/27844

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-136177


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2013-01-16, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share