Název: Biopotraviny a jejich postavení na českém trhu
Překlad názvu: Organic Food and its Position on the Czech Market
Autoři: Hojerová, Eliška ; Turnerová, Lenka (vedoucí práce) ; Drozen, František (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2011
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: aditiva; biopotraviny; ekologické zemědělství; GMO; logo bio; uhlíková stopa; welfare hospodářských zvířat; Additives; Carbon Footprint; GMO; Label "bio"; Organic Agriculture; Organic Food; Welfare of Livestock

Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři VŠE.
Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/33591

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-124797


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoká škola ekonomická v Praze
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2012-10-04, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet