Original title:
Analýza konkurence vybraných stravovacích zařízení
Translated title:
Competitive analysis of selected catering facilities
Authors:
Komrska, Jan ; Turnerová, Lenka (advisor) ; Průša, Přemysl (referee) Document type: Bachelor's theses
Year:
2012
Language:
cze Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
[cze][eng] Cílem této práce je identifikovat nejdůležitější poskytovatele stravování pro žižkovský areál VŠE, analyzovat jejich aktivity a konkurenční pozici na trhu a navrhnout možné příležitosti pro rozvoj těchto subjektů. Teoretická část vymezuje postup pro tvorbu konkurenční analýzy. Praktická část se již věnuje konkrétním podnikům. V závěru je k dispozici kvantifikované srovnání těchto zařízení.The objective of this bachelor thesis is to identify the most important catering providers for Žižkov premises of VŠE, analyze their activities and competitive position on the market and suggest possible opportunities for development of these entities. The theoretical part defines process of competitive analysis creation. The practical part is devoted to specific companies. In the closing is quantified comparison of these firms available.
Keywords:
analysis; assessment; catering and hospitality industry; catering facilities; competition; VŠE - Žižkov; analýza; hodnocení; konkurence; stravovací zařízení; stravování a pohostinství; VŠE - Žižkov
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/32557