Original title: Patogenní mikroorganismy v masných výrobcích
Translated title: Pathogenic Microorganisms in Meat Products
Authors: FARKOVÁ, Barbora
Document type: Bachelor's theses
Year: 2012
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: foodborne illness; intoxication; meat; pathogens; toxic infection; alimentární infekce; intoxikace; maso; patogeny; toxoinfekce
Citation: FARKOVÁ, Barbora. Patogenní mikroorganismy v masných výrobcích. České Budějovice, 2012. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/19431

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-115349


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2012-06-20, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share