Original title: Zpracování kuřat na jatkách
Translated title: Processing chicken at slaughter
Authors: POŽÁRKOVÁ, Radka
Document type: Master’s theses
Year: 2012
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: breast flesh; chicken; chicken processing; poultry; poultry flesh; thigh flesh; drůbež; drůbeží maso; kuře; prsní svalovina; stehenní svalovina; zpracování kuřat
Citation: POŽÁRKOVÁ, Radka. Zpracování kuřat na jatkách. České Budějovice, 2012. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/19397

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-115347


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2012-06-20, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share