Original title: Možnosti zvyšování kvality hovězího masa zráním
Translated title: Possibilites of improving the quality of beef by ageing
Authors: BENEŠ, Karel
Document type: Master’s theses
Year: 2012
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: ageing; colour; pH; quality of beef; shear force; barva; kvalita hovězího masa; pH; síla střihu; zrání
Citation: BENEŠ, Karel. Možnosti zvyšování kvality hovězího masa zráním. České Budějovice, 2012. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/18841

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-115336


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2012-06-20, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share