Název:
Podnikatelský plán
Překlad názvu:
Business plan
Autoři:
Pazourek, David ; Smrčka, Luboš (vedoucí práce) ; Schönfeld, Jaroslav (oponent) Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2011
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze][eng] Diplomová práce na téma "Podnikatelský plán" se skládá ze dvou částí. První část práce je teoretická a věnuje se některým aspektům podnikání a následně se zabývá strukturou podnikatelského plánu. Druhá část práce je praktická a je tvořena samotným podnikatelským plánem pro založení restaurace Grill House. Stěžejními částmi plánu jsou exekutivní souhrn, analýza okolí, marketing a finanční plán. Cílem práce je vypracování podnikatelského plánu na restaurační zařízení.Master's thesis on the topic Business plan consists of two parts. The first part is theoretical and describes some aspects of business and then also the structure of the business plan. The second part is practical and includes the actual business plan for establishing a restaurant Grill House. The key parts of the plan are executive summary, analysis of the area, marketing and financial plan. The aim of this plan is to develop a business plan for a restaurant.
Klíčová slova:
podnikatelský plán; podnikání; restaurace; business; business plan; restaurant
Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři VŠE. Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/31108