Original title:
Podnikatelský plán
Translated title:
Business plan
Authors:
Pazourek, David ; Smrčka, Luboš (advisor) ; Schönfeld, Jaroslav (referee) Document type: Master’s theses
Year:
2011
Language:
cze Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
[cze][eng] Diplomová práce na téma "Podnikatelský plán" se skládá ze dvou částí. První část práce je teoretická a věnuje se některým aspektům podnikání a následně se zabývá strukturou podnikatelského plánu. Druhá část práce je praktická a je tvořena samotným podnikatelským plánem pro založení restaurace Grill House. Stěžejními částmi plánu jsou exekutivní souhrn, analýza okolí, marketing a finanční plán. Cílem práce je vypracování podnikatelského plánu na restaurační zařízení.Master's thesis on the topic Business plan consists of two parts. The first part is theoretical and describes some aspects of business and then also the structure of the business plan. The second part is practical and includes the actual business plan for establishing a restaurant Grill House. The key parts of the plan are executive summary, analysis of the area, marketing and financial plan. The aim of this plan is to develop a business plan for a restaurant.
Keywords:
business; business plan; restaurant; podnikatelský plán; podnikání; restaurace
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/31108