Original title: Úroveň vybraných stravovacích služeb ve zvolených odbytových zařízeních
Translated title: Levels of food services in selected facilities
Authors: DUDÁKOVÁ, Jana
Document type: Master’s theses
Year: 2012
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: accommodation services; food cost; food services; gastronomy; hospitality; services; food cost; gastronomie; hotelnictví; odbytové služby; stravovací služby; ubytovací služby
Citation: DUDÁKOVÁ, Jana. Úroveň vybraných stravovacích služeb ve zvolených odbytových zařízeních. České Budějovice, 2012. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/18590

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-112252


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2012-05-09, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share