Název:
Segmentace trhu veřejného stravování
Překlad názvu:
Segmentation of the community feeding market
Autoři:
Zatyko, Petr ; Koudelka, Jan (vedoucí práce) ; Pejzl, David (oponent) Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2008
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze][eng] Cílem mé diplomové práce bylo zanalyzovat trh veřejného stravování, resp. pohostinských zařízení, a především pak jeho spotřebitele, mezi nimiž jsem objevoval některé typické skupiny (tržní segmenty), odhaloval jejich význačné charakteristiky a na jejich základě stanovil příslušná marketingová doporučení. To vše se zaměřením především na regiony Prahy a Středočeského kraje.The main goal of this diploma paper is to analyze community feeding (or restaurant) market in Czech republic, to characterize its consumers, to group them into the segments and to create a marketing strategy for each of these segments.
Klíčová slova:
Marketingový výzkum; Pohostinství; Restaurace; Segmentace; Veřejné stravování; Hospitality; Marketing research; Restaurant; Segmentation
Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři VŠE. Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/15061