Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Analýza vybraných restauračních zařízení z pohledu zdravé výživy
Kremzerová, Daniela ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Indrová, Jarmila (oponent)
Cílem práce je analyzovat nabídku a poptávku zdravé výživy ve veřejném stravování dvou českých měst, Prahy a Ostravy. V práci jsou vymezena základní východiska týkající se stravovacích služeb a zdravé výživy jako součásti životního stylu. Je představena tradiční česká gastronomie a její vývoj. Diplomová práce dále poukazuje na stravovací návyky české populace a časté chyby ve stravování z hlediska zdravé výživy. Vlastní výzkum se věnuje analýze nabídky vybraných restauračních zařízení. Součástí je rozhovor s výživovým poradcem a dotazníkové šetření, které se zaměřuje na poptávku zdravé výživy ve veřejném stravování. Závěr práce je věnován konečnému shrnutí zjištěných dat a návrhům na možná zlepšení.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.