Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Větrání stravovacích provozů
Havlátová, Kristýna ; Rubinová, Olga (oponent) ; Formánek, Marian (vedoucí práce)
Tato diplomová práce se zaměřuje na návrh vzduchotechnického systému pro velkokuchyni hotelu v Brně. Návrh je proveden v souladu s hygienickými, funkčními a provozními požadavky na vnitřní mikroklima objektu. Vzduchotechnické zařízení má za úkol odvádět tepelnou zátěž a vlhkost z prostoru kuchyně a zajistit přívod požadovaného množství čerstvého vzduchu. Teoretická část této práce se zabývá požadavky na vnitřní prostředí kuchyní a základními systémy větrání těchto provozů.
Lokální větrání v průmyslových provozech
Brdečko, Radim ; Štětina, Josef (oponent) ; Charvát, Pavel (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou lokálního větrání v průmyslových prostorech. Na začátku práce jsou uvedeny důvody, proč je větrání důležité. V kapitole uvedeny legislativní předpisy i technické požadavky, aby měl pracovník obecnou pohodu při práci. Dále je provedeno rozdělení druhů a typů lokálního větrání. Uvedená filtrace v provozovnách slouží jen k obecnému přehledu. V poslední kapitole je uvedena vhodnost lokálního větrání pro určitou technologickou operaci.
Větrání stravovacích provozů
Havlátová, Kristýna ; Rubinová, Olga (oponent) ; Formánek, Marian (vedoucí práce)
Tato diplomová práce se zaměřuje na návrh vzduchotechnického systému pro velkokuchyni hotelu v Brně. Návrh je proveden v souladu s hygienickými, funkčními a provozními požadavky na vnitřní mikroklima objektu. Vzduchotechnické zařízení má za úkol odvádět tepelnou zátěž a vlhkost z prostoru kuchyně a zajistit přívod požadovaného množství čerstvého vzduchu. Teoretická část této práce se zabývá požadavky na vnitřní prostředí kuchyní a základními systémy větrání těchto provozů.
Lokální větrání v průmyslových provozech
Brdečko, Radim ; Štětina, Josef (oponent) ; Charvát, Pavel (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou lokálního větrání v průmyslových prostorech. Na začátku práce jsou uvedeny důvody, proč je větrání důležité. V kapitole uvedeny legislativní předpisy i technické požadavky, aby měl pracovník obecnou pohodu při práci. Dále je provedeno rozdělení druhů a typů lokálního větrání. Uvedená filtrace v provozovnách slouží jen k obecnému přehledu. V poslední kapitole je uvedena vhodnost lokálního větrání pro určitou technologickou operaci.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.