Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Založení franšízové restaurace VAPIANO
Holeček, Václav ; Cejthamr, Václav (vedoucí práce) ; Krause, Josef (oponent)
Cílem této diplomové práce je sestavení podnikatelského záměru na založení franchisové restaurace Vapiano v ČR. Teoretická část této práce se bude věnovat podnikání obecně, kde se seznámíme se základními definicemi a pojmy. V další části si ukážeme, jak by měl vypadat podnikatelský plán a jaké by měl mít náležitosti. Ve třetí kapitole si představíme vybrané legislativní aspekty, které se týkají podnikání v České republice. Půjde především o podmínky nutné k provozování živnosti a volbu právní formy podnikání. V kapitole čtvrté si pak ukážeme, jaké jsou možnosti financování podnikatelského záměru. Pátá kapitola je věnována franchisingu jako specifické formě podnikání. Praktická část této práce bude samotný podnikatelský plán společnosti Norwega, s.r.o., jejímž záměrem je založení restaurace Vapiano v Praze.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.