Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 31 záznamů.  začátekpředchozí18 - 27další  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Japonochytrium the Significant Source of Lipids.
Maléterová, Ywetta ; Rousková, Milena ; Hanika, Jiří ; Kaštánek, František ; Kaštánek, P. ; Šolcová, Olga
The aim of your research was focused on findinf conditions of extraction separation of lipids from fresh or dried biomass suspensions of Japonochytrium sp.\n
Plný tet: SKMBT_22316050212380 - Stáhnout plný textPDF
Plný text: content.csg - Stáhnout plný textPDF
Pressure Hydrolysis of Protein in Waste of Chicken Cartilage and Feathers in the Presence of Carbon Dioxide
Hanika, Jiří ; Šolcová, Olga ; Kaštánek, P.
Proteins hydrolysis of chicken cartilage and feathers were carried out at increased temperature (till 120 oC) and in the presence of carbon dioxide (partial pressure 10 20 bar), which dissociates in water solution forming an acidic environment supporting the reaction. Carbon dioxide was easily detachable from the reaction mixture at the end of process. Bench scale tests were performed using a mixed autoclave (volume 2.5 lt, mixing time 5 hr). The resulting aqueous solution of amino acids contained in the same representation as peptides forming collagen and keratin of raw material. The reaction conversion was proportional to carbon dioxide partial pressure.
Plný tet: SKMBT_C22015083108550 - Stáhnout plný textPDF
Plný text: content.csg - Stáhnout plný textPDF
Cíle centra kompetence BIORAF pro zpracování druhotných surovin biologického původu
Šolcová, Olga ; Hajšlová, J. ; Demnerová, K. ; Vosátka, M. ; Jandejsek, Z. ; Bárnet, M. ; Svátek, A. ; Kaštánek, P. ; Hanika, Jiří ; Topka, Pavel
Projekt Bioraf řeší komplexní přeměnu biomasy metodami tzv. zelené chemie na spektrum společensky žádaných produktů s vysokou přidanou hodnotou a energií.
Plný text: Stáhnout plný textPDF

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 31 záznamů.   začátekpředchozí18 - 27další  přejít na záznam:
Viz též: podobná jména autorů
1 Kaštánek, P.
6 Kaštánek, Petr
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.