Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 428 záznamů.  začátekpředchozí310 - 319dalšíkonec  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Faktory ovlivňující jakost hovězího masa
Kavanová, Monika
Bakalářská práce je zaměřena na charakteristiku faktorů, které ovlivňují jakost hovězího masa. V úvodu literární části jsou definovány pojmy jakost masa a hovězí maso, dále jsou uvedeny jeho základní charakteristiky, vývoj spotřeby v České republice a faktory, které ji ovlivňují. Ve střední části jsou popsány intravitální vlivy. V první řadě jsou zařazeny vlivy genetické, jako je plemeno a pohlaví, následují okolnosti chovu a předporážkových manipulací. Toto část je ukončena popisem vlivu porážky. Navazují postmortální vlivy, které zahrnují jatečné opracování a chladírenské uchování. Následně jsou popsány postmortální změny v mase, doplněné o možnosti a následky jejich abnormálního průběhu. Na konci jsou zařazeny kapitoly bourání a mrazírenské skladování masa.
Řízení projektové činnosti v podniku lehkého průmyslu
DUŠÁKOVÁ, Lucie
Tato diplomová práce se nazývá "Řízení projektové činnosti v podniku lehkého průmyslu" a zabývá se analýzou řízení projektové činnosti zakázek včetně posouzení vyrobených předmětů z hlediska množství a kvality, času a nákladů. V teoretické části je obsažena rešerše problematiky týkající se výroby, výrobních procesů a s nimi spojených charakteristik. V praktické části je popsána charakteristika a organizace společnosti, následuje analýza výrobních procesů zaměřená na realizaci produktu, plánování výroby, management zdrojů, přípravu a řízení výroby a politiku kvality společnosti včetně analýzy vyrobeného předmětu. Na základě těchto analýz byly stanoveny návrhy opatření pro efektivnější řízení společnosti a zlepšení fungování podniku z dlouhodobého hlediska.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 428 záznamů.   začátekpředchozí310 - 319dalšíkonec  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.