Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Hodnocení výkonnosti společnosti s využitím modelu START
Hlaváčik, Jakub ; Ing.Štefan Makariv,MBA (oponent) ; Kocmanová, Alena (vedoucí práce)
Diplomová práca vymedzuje konkrétne formy sebahodnotenia spoločnosti Kingspan, a.s. Sebahodnotenie sa zaoberá predovšetkým hodnotením podnikovej výkonnosti za pomoci modelu START, spadajúceho pod model excelencie EFQM. Obsah práce je koncipovaný v troch hlavných kapitolách. Prvá kapitola definuje teoretické pojmy, druhá časť obsahuje vypracovanú analýzu spoločnosti a v poslednej kapitole sú obsiahnuté vlastné návrhy a riešenia pre odstránenie zistených nedostatkov.
BUSINESS PLAN FOR CREATING STREET FOOD
Hlaváčik, Jakub ; Musil, Tomáš (oponent) ; Heralecký, Tomáš (vedoucí práce)
The bachelor’s thesis deals with the creation of a business plan in the field of gastronomy. Specifically, a concept called street food. The first part of the thesis explains theory and keywords. In the second part, the analytic one, a business environment, potential customers and competition is analyzed. My practical draft of setting up this business and conclusions are described step by step in the third part of the thesis.
Hodnocení výkonnosti společnosti s využitím modelu START
Hlaváčik, Jakub ; Ing.Štefan Makariv,MBA (oponent) ; Kocmanová, Alena (vedoucí práce)
Diplomová práca vymedzuje konkrétne formy sebahodnotenia spoločnosti Kingspan, a.s. Sebahodnotenie sa zaoberá predovšetkým hodnotením podnikovej výkonnosti za pomoci modelu START, spadajúceho pod model excelencie EFQM. Obsah práce je koncipovaný v troch hlavných kapitolách. Prvá kapitola definuje teoretické pojmy, druhá časť obsahuje vypracovanú analýzu spoločnosti a v poslednej kapitole sú obsiahnuté vlastné návrhy a riešenia pre odstránenie zistených nedostatkov.
BUSINESS PLAN FOR CREATING STREET FOOD
Hlaváčik, Jakub ; Musil, Tomáš (oponent) ; Heralecký, Tomáš (vedoucí práce)
The bachelor’s thesis deals with the creation of a business plan in the field of gastronomy. Specifically, a concept called street food. The first part of the thesis explains theory and keywords. In the second part, the analytic one, a business environment, potential customers and competition is analyzed. My practical draft of setting up this business and conclusions are described step by step in the third part of the thesis.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.