| |
| |
| |
|
Protein chimistry and massspectromtry in strictural analysis of large proteins
Bezouška, Karel ; Man, Petr ; Pompach, Petr ; Novák, P. ; Havlíček, Vladimír ; Hilgenfeld, R. ; Plíhal, Ondřej ; Sklenář, Jan ; Pišvejcová, Andrea ; Křen, Vladimír
According to the textbook knowledge the use of automated Edman degradation and protein mass spectrometry for the determination of complete primary stricture is limited to small proteins with molecular size less than 10 kDa.
|
| |
| |
| |
|
Strategická analýza podniku
Ondráčková, Pavla ; Dvořák, Jiří (vedoucí práce) ; Novák, Petr (oponent)
V diplomové práci jsem zpracovala strategickou analýzu firmě Café Campanila, jenž je jednou ze čtyř provozoven společnosti SALE-Praha, s. r. o.. Provedla jsem vybrané externí a interní analýzy, uvedla doporučení pro budoucí vývoj podniku, a nalezla vhodnou strategii.
|
|
Event management
Myslivcová, Hana ; Koudelka, Jan (vedoucí práce) ; Novák, Pavel (oponent)
V práci je popsán teoretický postup při pořádání eventů, který vychází ze zásad projektového řízení. Tyto postupy jsou také aplikovány v praktické realizaci eventu. Následuje výzkum aktuálních trendů v event managementu a výzkum cílových skupin s pomocí dat MML/TGI.
|
|
Strategie obchodní firmy a optimalizace jejích procesů
Novák, Patrik ; Filipová, Alena (vedoucí práce) ; Zeman, Jiří (oponent)
Cílem práce je analyzovat, zhodnotit obchodní strategii a procesy ve vybrané firmě a na případně nedostatky/problémy navrhnout řešení. Postupy, jak těchto cílů dosáhnout, jsou převážně praktické, zejména měření, průzkumy, ankety. Přínosem práce by mělo být zvýšení efektivity v rámci procesů probíhajících ve firmě, dále samozřejmě vhodné nastavení obchodní, prodejní a marketingové strategie. Cílem je, aby si firma uderžela na svém trhu svůj podíl. Práce je sestavena od charakteristiky malých a středních podniků a jejich postavení na trhu, přes charakteristiku vybrané firmy, idetifikaci nedostatků ve firmě až po návrhy na jejich řešení.
|