Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 151 záznamů.  začátekpředchozí142 - 151  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Návrh internetových stránek
Vlček, Jiří ; Neuwirth, Bernard (oponent) ; Koch, Miloš (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá možností propagace Svazku obcí Moravia, se zaměřením na soustředěnou propagaci pomocí společných webových stránek. Svazek obcí Moravia (dále mikroregion Moravia) slučuje 7 obcí: Výrovice, Višňové, Horní Dunajovice, Tvořihráz, Žerotice, Trstěnice a Džbánice. Teoretická část bakalářské práce popisuje pojmy a publikované poznatky vztahující se k tématu. Praktická část představuje konkrétní zpracování návrhu internetových stránek. Je zde popsán současný stav. Následně je navrženo řešení a jeho realizace.
Návrh zlepšení procesů v centru sdílených služeb
Krejčiříková, Zuzana ; Vlček, Jiří (oponent) ; Videcká, Zdeňka (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá návrhem zlepšení procesů v centru sdílených služeb. V první části jsou popsána teoretická východiska, které jsou použité pro následující analýzu a návrh. V analytické části práce je zmapován proces účetním oddělení dodavatelských faktur a identifikace problematických částí procesu. Na základě analýzy je vytvořena návrhová část, kde je navržen projekt na implementaci workflow a jeho hodnocení.
Pěstování hrachu setého v podmínkách ČR
VLČEK, Jiří
Cílem této bakalářské práce bylo shromáždění informací týkajících se pěstování hrachu setého (Pisum sativum L.) v podmínkách České republiky. Bakalářská práce presentuje v ucelené a přehledné formě dostupné informace v širokém záběru od biologické charakteristiky přes přípravu půdy až po setí, sklizeň, výnosy a řešení výnosové nestability hrachu setého. Dobrý výsledek při pěstování hrachu setého ovlivňuje mnoho faktorů jako výběr účelu pěstování, výběr vhodného pozemku pro pěstování, odrůdy, nákup certifikovaného osiva, agrotechnika, správná péče o porost během celé vegetace, včetně ošetření porostu, hnojení a sklizně. V roce 2014 hrách zaujímal 72 % plochy luskovin pěstovaných na zrno. Na území ČR bylo dosaženo průměrného výnosu hrachu ve výši 2,96 t/ha, což je nadprůměrná úroveň ve srovnání s výnosy během posledních 5 let. Poslední čísla ukazují, že trend pěstování hrachu setého u nás opět roste. K vypracování rešerše byly použity publikace českých i zahraničních autorů. Zároveň jsem využil praktických zkušeností agronoma s pěstováním hrachu setého v zemědělském podniku Dnešická zemědělská a.s.
Návrh modelu vybudování Centra sdílených služeb
Vlček, Jiří
VLČEK, Jiří. Návrh modelu vybudování centra sdílených služeb. Brno, 2013. Diplomová práce. Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakulta. Předmětem diplomové práce je návrh modelu vybudování centra sdílených služeb. Práce využívá analýzy, aplikace a modifikace dostupných technik a postupů z oblasti managementu, doplněné o primární data získaná ze společností působících v rozdílných odvětvích. Výsledný model je složen z pěti fází, obsahujících také ekonomické hledisko.
Stanovení hodnoty společnosti Lovochemie a.s.
Vlček, Jiří ; Metzlová, Hana (vedoucí práce) ; Smrčka, Luboš (oponent)
Diplomová práce je věnována problematice oceňování podniků. Teoretické poznatky jsou aplikovány na reálném případu ocenění podniku. Předmětem ocenění je společnost Lovochemie a.s., největší výrobce agrochemikálií v ČR.
Senzorické hodnocení vybraného druhu masného výrobku v závislosti na výrobci.
VLČEK, Jiří
Diplomová práce popisuje problematiku senzorického hodnocení potravin a potravinářských produktů, konkrétně senzorické hodnocení vybraného druhu masného produktu v závislosti na výrobci. Pro senzorické hodnocení byl vybrán trvanlivý sálám Vysočina, a to z důvodu jeho velké obliby u českých spotřebitelů. Do testování bylo zařazeno šest náhodně vybraných výrobců. Hodnocení se uskutečnilo v laboratořích Zemědělské fakulty Jihočeské univerzity. Samotné testování provedlo 58 hodnotitelů z řad studentů a pracovníků Zemědělské fakulty Jihočeské univerzity. Pro senzorické hodnocení byla použita metoda pořadové zkoušky, kdy každý z hodnotitelů obdržel jeden vzorek od každého výrobce a měl za úkol seřadit vzorky podle klesající jakosti. Podle součtu pořadí bylo stanoveno pořadí: 1. Vysočina Hodice, 2. MP Krásno, 3. Maso Planá, 4. Kostelecké uzeniny, 5. KMOTR ? Masna Kroměříž a 6. Masna Příbram. Pro zjištění průkaznosti rozdílů mezi hodnocenými vzorky se postupovalo metodou podle Friedmana. Výsledná hodnota ukázala, že mezi hodnocenými vzorky na hladině pravděpodobnosti 99 % průkazné rozdíly existují.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 151 záznamů.   začátekpředchozí142 - 151  přejít na záznam:
Viz též: podobná jména autorů
11 VLČEK, Jakub
11 Vlček, Jakub
47 Vlček, Jan
13 Vlček, Jiří
13 Vlček, Josef
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.