Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Návrh změny organizační kultury ve firmě HVM Plasma, s.r.o.
Huláková, Marcela ; Malík, Radim (oponent) ; Konečná, Zdeňka (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá organizační kulturou a jejím vlivem na efektivnost fungování firmy HVM Plasma, s.r.o. V rámci analýzy současného stavu organizační kultury ve společnosti bylo využito metod písemného dotazování, rozhovoru a obsahové analýzy dokumentu. Hlavním cílem bylo na základě provedené analýzy navrhnout opatření vedoucí ke zlepšení zjištěných nedostatků.
Návrh změny organizační kultury ve společnosti AGRAL, zemědělská technika, a.s.
Kupčík, Roman ; Ing.Kamila Kolářová (oponent) ; Konečná, Zdeňka (vedoucí práce)
Předmětem diplomové práce je organizační kultura a její vliv na efektivnost společnosti. Cílem práce je analyzovat obsah stávající organizační kultury vybrané firmy, zhodnotit jej ve vztahu ke společnosti a navrhnout taková řešení, která by přispěla ke zlepšení efektivnosti.
Návrh změny organizační kultury ve firmě HVM Plasma, s.r.o.
Huláková, Marcela ; Malík, Radim (oponent) ; Konečná, Zdeňka (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá organizační kulturou a jejím vlivem na efektivnost fungování firmy HVM Plasma, s.r.o. V rámci analýzy současného stavu organizační kultury ve společnosti bylo využito metod písemného dotazování, rozhovoru a obsahové analýzy dokumentu. Hlavním cílem bylo na základě provedené analýzy navrhnout opatření vedoucí ke zlepšení zjištěných nedostatků.
Návrh změny organizační kultury ve společnosti AGRAL, zemědělská technika, a.s.
Kupčík, Roman ; Ing.Kamila Kolářová (oponent) ; Konečná, Zdeňka (vedoucí práce)
Předmětem diplomové práce je organizační kultura a její vliv na efektivnost společnosti. Cílem práce je analyzovat obsah stávající organizační kultury vybrané firmy, zhodnotit jej ve vztahu ke společnosti a navrhnout taková řešení, která by přispěla ke zlepšení efektivnosti.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.