Název: Technologické a mikrobiální vady sýrů
Autoři: Žákovská, Adéla
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2008
Jazyk: cze
Klíčová slova: mikroorganismy; mléko; technologie

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: http://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=22293

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-95501


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2012-02-20, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet