host ::
přihlásit
Digitální repozitář
Hledej
Nový záznam
Nápověda
O repozitáři
Hlavní stránka
>
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Disertační práce
> Vliv zchutnění krmné dávky různými způsoby na stravitelnost a využití krmiv
Informace
Soubory
Název:
Vliv zchutnění krmné dávky různými způsoby na stravitelnost a využití krmiv
Autoři:
Kacerovský, Otto
Typ dokumentu:
Disertační práce
Rok:
[195
Jazyk:
cze
Klíčová slova:
droždí
;
krmiva
;
krmné dávky
;
mrkev
;
prasata
;
slepice
;
stravitelnost
Instituce:
Mendelova univerzita v Brně (
web
)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné registrovaným uživatelům v knihovně Mendelovy univerzity v Brně.
Trvalý odkaz NUŠL:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-634317
Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství
>
Veřejné vysoké školy
>
Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Disertační práce
Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-09-06.
Podobné záznamy
Není přiložen dokument
Exportovat ve formátu
DC
,
NUŠL
,
RIS
Sdílet