Název: Optimální složení potravin pro výlet do hor
Překlad názvu: Optimal composition of groceries for mountain trip
Autoři: Fesenko, Anastasiya ; Kalčevová, Jana (vedoucí práce) ; Flusserová, Lenka (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2010
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Balasova metoda; celočíselné programování; metoda větvení a mezí; úloha batohu; Balas method; Branch and Bound method; integral programming; knapsack problem

Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři VŠE.
Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/23671

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-76010


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoká škola ekonomická v Praze
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2011-11-30, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet