Název:
DECIBAR - výroba a prodej unikátního zařízení pro fyzické inventury nápojů v restauracích
Překlad názvu:
DECIBAR – production and sale of unique devices for physical inventory of beverages in restaurants
Autoři:
Kvasnička, Jan ; Svobodová, Ivana (vedoucí práce) ; Orlík, Tomáš (oponent) Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2010
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze][eng] Cílem diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu pro projekt výroby unikátního zařízení Decibar. První část práce je teoretická a popisuje různé struktury a podoby podnikatelských plánů. Druhou částí práce je samotný podnikatelský plán. Obsahuje popis podnikatelské příležitosti, popis produktu, analýzu trhu, marketingovou strategii, finanční plán, SWOT analýzu a analýzu rizik. Výsledkem práce je posouzení realizovatelnosti daného podnikatelského záměru.The thesis aims to build a business plan for the project of a unique devices Decibar. The first part is theoretical and describes various forms and structures of business plans. The second part is the actual business plan. It includes description of business opportunity, product description, market analysis, marketing strategy, financial plan, SWOT analysis and potential risks. Result of this work is to assess the feasibility of the business plan
Klíčová slova:
fyzická inventura; podnikatelský plán; restaurace a bary; business plan; inventory physical,; restaurants and bars
Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři VŠE. Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/25600