Original title:
Plánování projektu : Otevření prodejny italských potravin
Translated title:
Project Planning: Opening the Italian foodstuffs shop
Authors:
Jeřábková, Eva ; Flusserová, Lenka (advisor) ; Kořenář, Václav (referee) Document type: Bachelor's theses
Year:
2011
Language:
cze Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
[cze][eng] Tato práce je zaměřena na naplánování projektu otevření prodejny italských potravin. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy řízení projektů a popsány nejčastější metody používané při řízení projektů. Praktická část je zaměřena na samotný projekt. K naplánování projektu je využita aplikace Microsoft Office Project. Zjištěné délky trvání projektu a celkové náklady na projekt jsou porovnány s požadavky podnikatele a je rozhodnuto, zda bude projekt uskutečněn.The work is focused on planning the project aiming at opening the Italian foodstuffs shop. In the theoretical part the main terms and definitions in project management are explained and the most frequent methods being used in project management are described. The practical part is concentrated on the project itself. For project planning the application Microsoft Office Project has been used. The periods of project duration and the total costs having been found out are compared with the trader demands and the decision concerning the project realization is taken.
Keywords:
critical path; project; project management; kritická cesta; projekt; řízení projektů
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/25123