Název: Vady fermentovaných masných výrobků
Autoři: Kubíčková, Klára
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Klíčová slova: fermentované masné výrobky; sortiment v ČR; starovací kultury

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: http://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=46010

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-648480


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-09-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet