Název:
Návrh interiéru restauračního komplexu se zaměřením na pivnici
Autoři:
Kozák, Miroslav Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2015
Jazyk:
cze
Abstrakt: [cze][eng] První část této bakalářské práce je teoretická. Pojednává o náležitostech veřejného interiéru. V této části jsou shrnuty normy a právní předpisy, které upravují tvorbu interiéru především za účelem bezpečnosti. Byla provedena rešerše stávajících restaurací v Brně, za účelem inspirace a průzkumu trhu. Druhá část této bakalářské práce je praktická. Obsahuje vlastní návrh interiérového řešení pivnice. Vlastní návrh zahrnuje půdorysné rozložení, návrh elektroinstalace a položkový plán. Výsledný návrh je zobrazen pomocí 3D vizualizací. Při tvorbě tohoto návrhu byl kladen důraz na maximalizaci kapacity a zachování funkčnosti interiéru.The first part of this bachelor thesis is a theoretical part. The thesis discusses the requirements of public interior. This section summarizes the rules and regulations wchich govern the formation of the interior, especially for security issues. A research of existing restaurants in Brno was carried out for the purpose of market research and inspiration. The second part of this bachelor thesis is practical. It includes a design solutions of interior of the pub. The design includes a ground plan layout, electrical and item plan. The resulting design is displayed via 3D visualization. When drafting this plan, the emphasis was put on maximizing the capacity while maintaining the functionality of the interior.
Klíčová slova:
Brno (Česko); design; industriální styl; interiér; minipivovary; nábytek; pivnice; restaurace