Název: Technologie výroby vermutů a jejich využití v mixologii
Autoři: Marešová, Romana
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: aromatised and liquor wines; aromatizovaná a likérová vína; byliny; herbs; methods of fortification; metody fortifikace; mixologie; mixology; technologie výroby vermutů; technology of vermouth production; vermouth; vermut

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=122857

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-634364


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-10-20.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet