Název: Aromatizovaná a dolihovaná vína
Autoři: Marešová, Romana
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: aromatised wines; aromatizovaná vína; dolihovaná vína; fortified wines; historie; history; legislative classification; legislativní zařazení; madeira; methods of fortification; metody fortifikace; port wine; portské víno; sherry; vermouth; vermut

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=102783

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-629846


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-10-20.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet