Název: Využití elektronové mikroskopie pro detekci nanočástic ve vybraných potravinách
Překlad názvu: Utilizing of Electron Microscopy for Nanoparticle Detection in Selected Food
Autoři: Boriková, Natália ; Hrabalová, Vendula (oponent) ; Dzurická, Lucia (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Elektrónová mikroskopia; nanočastice striebra; nanočastice titánu; potraviny; SEM; STEM; TEM; Electron microscopy; food; SEM; silver nanoparticles; STEM; TEM; titanium nanoparticles

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: https://hdl.handle.net/11012/247335

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-619849


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-06-22, naposledy upraven 2024-06-22.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet