Název: Odlišnosti ve stravování u fitness cvičenců a lidí, kteří se fitness cvičení nevěnují
Překlad názvu: Differences in diet of people who excercise and people who do not excercise
Autoři: HRNČÍŘOVÁ, Iveta
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bílkoviny; Fitness; jídelníček; strava; suplementace; výživa sportovců; athlete nutrition; diet; dietary; Fitness; protein; supplementation
Citace: HRNČÍŘOVÁ, Iveta. Odlišnosti ve stravování u fitness cvičenců a lidí, kteří se fitness cvičení nevěnují. České Budějovice, 2024. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/75565

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-616544

 Záznam vytvořen dne 2024-06-15, naposledy upraven 2024-06-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet