Název: Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na těstoviny
Překlad názvu: Quality assessment of gluten-free foods with a focus on pasta
Autoři: KRŮČKOVÁ, Adéla
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: alergie na lepek; bezlepková dieta; Bezlepková strava; celiakie; luštěniny; celiac disease; gluten allergy; gluten-free diet; Gluten-free diet; legumes
Citace: KRŮČKOVÁ, Adéla. Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na těstoviny. České Budějovice, 2024. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/71554

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-615506

 Záznam vytvořen dne 2024-06-01, naposledy upraven 2024-06-01.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet