Original title: Hodnocení kávových a kávovinových nápojů z hlediska senzorických vlastností a antioxidační aktivity
Translated title: Evaluation of coffee and coffee substitute beverages from the perspective of sensory and antioxidant properties
Authors: HONYSZOVÁ, Tereza
Document type: Master’s theses
Year: 2024
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: antioxidant activity; coffee; coffee substitutes; polyphenols; sensory analysis; antioxidační aktivita; káva; kávovinové nápoje; polyfenoly; senzorická analýza
Citation: HONYSZOVÁ, Tereza. Hodnocení kávových a kávovinových nápojů z hlediska senzorických vlastností a antioxidační aktivity. České Budějovice, 2024. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/71372

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-615481


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2024-06-01, last modified 2024-06-01


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share