Název: Bioaktivní látky v brukvovité zelenině
Překlad názvu: Bioactive compounds in cruciferous vegetables
Autoři: KOVAČIKOVÁ, Karolína
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bioaktivní látky; brukvovitá zelenina; chlorofyly; fenolické látky; karotenoidy; vitamin C; bioactive compounds; carotenoids; chlorophyll; cruciferous vegetables (Brassicaceae); phenolic compounds; vitamin C
Citace: KOVAČIKOVÁ, Karolína. Bioaktivní látky v brukvovité zelenině. České Budějovice, 2024. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/70336

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-614551


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-05-25, naposledy upraven 2024-05-25.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet