Název: Podnikatelský plán - založení bistra
Překlad názvu: Business Plan - The Establishing of a Bistro
Autoři: Rozinková, Kamila ; Zahradník, Ondřej (oponent) ; Heralecký, Tomáš (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bistro; marketingový mix; podnikatelské prostředí; Podnikatelský plán; Porterův model pěti sil; SLEPTE; SWOT; bistro; business environment; Business plan; marketing mix; Porter´s five forces; SLEPTE; SWOT

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/192094

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-595108


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet