Název:
Podnikatelský plán - založení bistra
Překlad názvu:
Business Plan - The Establishing of a Bistro
Autoři:
Rozinková, Kamila ; Zahradník, Ondřej (oponent) ; Heralecký, Tomáš (vedoucí práce) Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2020
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze][eng]
Tato diplomová práce se zaobírá založením podnikatelského subjektu, a současně poskytuje pohled na postup a metodiku postupu při sestavení podnikatelského záměru a jeho uplatnění v běžné praxi. Na samém začátku práce jsou charakterizovány jednotlivé termíny z podnikatelského prostředí a literární východiska. Následující část diplomové práce se soustředí na analýzu podnikatelského prostředí, ve kterém bude nově vzniklý subjekt podnikat. V samotném závěru jsou na základě analýz a zjištění stanoveny jednotlivé návrhy a doporučení jak správě sestavit podnikatelský plán.
This diploma thesis deals with the establishment of a business entity, and at the same time provides an insight and methodology of the process of compiling a business plan and its application in everyday practice. At the very beginning of the work are characterized individual terms from the business environment and literature background. The following part of the diploma thesis focuses on the analysis of the business environment in which the newly established entity will do business. In the very conclusion, on the basis of analyses and findings, individual proposals and recommendations are set for how to compile a business plan.
Klíčová slova:
bistro; marketingový mix; podnikatelské prostředí; Podnikatelský plán; Porterův model pěti sil; SLEPTE; SWOT; bistro; business environment; Business plan; marketing mix; Porter´s five forces; SLEPTE; SWOT
Instituce: Vysoké učení technické v Brně
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/192094