Název:
Podnikatelský záměr - založení restaurace
Překlad názvu:
Business Plan for Establishing a Restaurant
Autoři:
Bubík, Ondřej ; Vůjta, Martin (oponent) ; Heralecký, Tomáš (vedoucí práce) Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2019
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze][eng]
Předmětem této práce je vypracování podnikatelského plánu pro založení nové restaurace v Brně. Práce se skládá z teoretické a praktické části. V teoretické části jsou objasněny pojmy spjaté s vybraným tématem. Praktická část obsahuje analýzu podnikatelského plánu a marketingových strategií.
The subject of this work is to work out a business plan for setting up a new restaurant in Brno. Work consists of theoretical and practical part. Theoretical part clarifies concepts related to the selected subject. Practical part contains analysis of business plan and marketing strategies.
Klíčová slova:
marketing; podnik; podnikatelský záměr; Porterův model; SWOT analýza; business; business plan; marketing; Porter’s model; SWOT analysis
Instituce: Vysoké učení technické v Brně
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/178807