Název: Podnikatelský plán restaurace
Překlad názvu: Business Plan of Restaurant
Autoři: Ingrová, Lenka ; Klavík, Jiří (oponent) ; Heralecký, Tomáš (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2010
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Konkurence; Marketingový mix; podnikatelský plán; Podnikání; Porterova analýza; restaurace; Rozvoj firmy.; SLEPT; SWOT; Business; Business Plan; Competing Business; Development Firm.; Marketing Mix; Porter's Analysis; Restaurant; SLEPT; SWOT

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/16887

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-586951


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet