Název: Srovnání kvality mléka jako potravinové suroviny z konvenčních a ekologických hospodářských podmínek
Překlad názvu: Comparison of quality of milk from conventional and organic farming
Autoři: Cermanová, Ivana ; Vítová, Eva (oponent) ; doc.Ing.Oto Hanuš, Ph.D. (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2011
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: ekologické zemědělství; mlékařství; mléčný ukazatel; složení kravského mléka; technologické vlastnosti; bovine milk composition; dairying; milk indicator; organic farming; technological properties

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/17327

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-582916


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet