Název: Využití technik enkapsulace k přípravě výrobků určených pro dětskou výživu
Překlad názvu: Use of encapsulation techniques for production of food for infants
Autoři: Hoová, Julie ; Čarnecká, Martina (oponent) ; Skoumalová, Petra (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: alginátové částice; Bifidobacterium breve; dětská výživa; enkapsulace; Lactobacillus acidophilus; lyofilizace; probiotika; alginate particles; Bifidobacterium breve; encapsulation; food for infants; Lactobacillus acidophilus; lyophilization; probiotics

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/64859

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-569604


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet