Název:
Vzduchotechnika restaurace
Překlad názvu:
Air conditioning in restaurant
Autoři:
Šulc, Viktor ; Rubinová, Olga (oponent) ; Rubina, Aleš (vedoucí práce) Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2020
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstrakt: [cze][eng]
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem vzduchotechnického zařízení pro restauraci. Zařízení je navrženo tak, aby splňovalo hygienické, provozní a funkční požadavky na vnitřní mikroklima. Úkolem tohoto zařízení je doprava čerstvého vzduchu do interiéru, odvod znehodnoceného vzduchu, pokrytí tepelných ztrát a odvedení tepelné zátěže. Teoretická část je zaměřena na filtraci vzduchu.
This bachelor´s thesis deals with the designing of airconditioning of restaurant. The system is designed to meet the hygienic, operational and functional requirements for indoor microclimate. The task of this system is transport of fresh air to interior, transport of degraded air out of the building, heat loss coverage, heat gain removal. The theoretical part is focused on air filtration.
Klíčová slova:
distribuce vzduchu; filtrace vzduchu; hluk; klimatizace; restaurace; tepelné ztráty; tepelný zisk; Vzduchotechnika; air distribution; air filtration; air-condition; Airconditioning; noise; restaurant; thermal gain; thermal loss
Instituce: Vysoké učení technické v Brně
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/190874