Název:
Gastronomie Podhůří Šumavy jako prvek rozvoje cestovního ruchu
Překlad názvu:
Gastronomy of the Bohemian forest´s foothills as a component of tourism
Autoři:
PULKRÁBOVÁ, Adéla Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2011
Jazyk:
cze
Abstrakt: [cze][eng] Bakalářská práce se zabývá stravovacími službami jako jedné ze základních služeb cestovního ruchu v rámci vybrané oblasti Podhůří Šumavy. Cílem bakalářské práce bylo zmapovat zkoumanou oblast z hlediska nabídky stravovacích služeb a realizovat terénní šetření, které bylo provedeno pomocí dotazníků a řízených rozhovorů. Na základě terénního šetření byly vytvořeny návrhy a opatření pro rozvoj stravovacích služeb.The bachelor thesis describes catering services as one of the basic tourism services in selected area of the Bohemian Forest´s foothills. The aim of this bachelor thesis has been to describe surveyed area in light of catering services and to realize field research which includes questionnaires and interviews. On the basic of field research has been to create suggestions and measures for development of catering services.
Klíčová slova:
cestovní ruch; obchod; Podhůří Šumavy; potřeby; služby; stravovací služby; Šumava; catering services; needs; services; the Bohemian Forest; the Bohemian Forest´s foothills; tourism; trade Citace: PULKRÁBOVÁ, Adéla. Gastronomie Podhůří Šumavy jako prvek rozvoje cestovního ruchu. České Budějovice, 2011. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU. Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/18806