Název: Výroba a charakterizace sýrů s přídavkem rostlinného extraktu
Překlad názvu: Production and characterization of cheese with the addition of plant extract
Autoři: Kučerka, Štefan ; Zemanová, Jana (oponent) ; Vítová, Eva (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2021
Jazyk: slo
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [slo] [eng]

Klíčová slova: antioxidants; aroma compounds; FA; fresh cheese; GC-FID/MS; plant extracts; SPME

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/201536

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-552968


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet