Název: Vlivy působící na snižování množství mikroorganizmů v masných výrobcích
Překlad názvu: Microorganism Reduction Methods in Meat Products
Autoři: ZÁHOROVÁ, Jana
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2011
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: kontaminace masa; konzervace masa; maso; mikroorganismy; údržnost masa; contamination of meat; meat; meat preservation; meat shelf life; microorganisms
Citace: ZÁHOROVÁ, Jana. Vlivy působící na snižování množství mikroorganizmů v masných výrobcích. České Budějovice, 2011. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/19462

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-54840


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2011-08-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet