Název: Kvalita potravinářské a krmné pšenice
Překlad názvu: The quality of wheat for food and feeding
Autoři: MACHOVCOVÁ, Dana
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2011
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: hodnocení kvality; kvalita; lepek; N-látky; nečistoty; objemová hmotnost; příměsi; pšenice; pšenice potravinářská; vlhkost; Zelenyho test; číslo poklesu; admixtures; evaluation of quality; food wheat; gluten; impurities and falling number; mass per hectolitre; moisture; N-substances; quality; wheat; Zeleny test
Citace: MACHOVCOVÁ, Dana. Kvalita potravinářské a krmné pšenice. České Budějovice, 2011. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/18284

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-54799


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2011-08-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet