Název: Technologie výroby a hodnocení jakostních parametrů bílých sýrů v solném nálevu
Autoři: Mištová, Dominika
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bakterie mléčného kvašení; bílkoviny; bílé sýry v solném nálevu; lactic acid bacteria; milk; mléko; production technology; protein; sensory evaluation; senzorické hodnocení; technologie výroby; white brined cheeses

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=115599

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-540225


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-02-18, naposledy upraven 2024-02-18.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet