Název: Metody ošetření čerstvého ovoce a zeleniny na bázi ochranných povrchových aplikací
Autoři: Bůšek, Filip
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: edible coatings; jedlé povlaky; lipids; lipidy; polysaccharides; polysacharidy; proteins; proteiny

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=114287

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-539780


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-02-18, naposledy upraven 2024-09-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet