Název: Posouzení vlivu výživy a technologie chovu na změny v kvalitě masa Lína obecného (Tinca tinca)
Překlad názvu: Impact of nutrition and rearing technology on the changes of the quality of common tench (Tinca tinca) meat
Autoři: PŘÍBORSKÝ, Josef
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2010
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: lín obecný; mastné kyseliny; PUFA; výživa; fatty acids; nutrition; PUFA; tench
Citace: PŘÍBORSKÝ, Josef. Posouzení vlivu výživy a technologie chovu na změny v kvalitě masa Lína obecného (Tinca tinca). České Budějovice, 2010. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta rybářství a ochrany vod

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/14824

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-53753


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2011-08-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet