Název: Vliv obsahu sušiny na profil těkavých látek vybraných kysaných mléčných výrobků
Překlad názvu: Effect of dry matter content on the profile of volatile substances of selected fermented milk products
Autoři: Kirchdorfer, Jakub ; Gross, Michal (oponent) ; Vítová, Eva (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: aromatické látky; GC-MS; jogurt; senzorická analýza; SPME; aroma compounds; GC-MS; sensory analysis; SPME; yogurt

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/210788

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-529071


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-07-23, naposledy upraven 2023-08-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet