Název: Význam mléka a jeho rostlinných alternativ ve výživě
Překlad názvu: Importance of milk and its plant based alternatives in human nutrition
Autoři: Schýbalová, Tereza ; Dostálová, Jana (vedoucí práce) ; Chrpová, Diana (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: mléko; rostlinné nápoje; výživová hodnota; milk; nutrition; plant based drinks

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/182208

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-528818


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-07-09, naposledy upraven 2023-12-31.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet